Over ons: Splan Elektrotechniek

Splan is een ervaren elektrotechnisch projectbureau wat betreft:

Splan Elektrotechniekg is bekend met alle disciplines in de elektrotechniek. Wij zijn actief in de particuliere en de zakelijke markt, zowel nieuwbouw als renovatie.

“Alles wat wij voor onze klanten doen, voeren wij uit alsof het voor onszelf is. Dat is ons motto. En natuurlijk: afspraak is afspraak.”

Samen naar de beste oplossing

“Onze kracht is dat wij goed luisteren naar uw wensen en de vertaalslag maken naar slimme totaaloplossingen.“

Oplossingsgericht, meedenkend, flexibel, servicegericht en persoonlijk. Dat is Splan in 5 steekwoorden.

De specialisten van Splan Elektrotechniek communiceren gemakkelijk. De wensen van de klant scherp in beeld krijgen, dat is steeds de inzet. Goed doorvragen om de achterliggende behoefte boven water te krijgen. Alleen zo krijgt u de perfecte oplossing.

“Elektro is spannend en moeilijk, vinden veel mensen. Maar wij kunnen het makkelijk maken en uitleggen. Het is een mooi vak en wordt nooit saai. Er zijn steeds nieuwe ontwikkelingen, waar wij onze klanten graag van op de hoogte brengen.”

Uw partner in elektro

Zoekt u specialisten op het gebied van elektrotechniek en projectcoördinatie, neem dan contact met Splan Elektrotechniek. Voor ontwerp, uitvoering en oplevering. Alles waar een stroomdraadje aan zit, daar weten wij raad mee.”

Neem contact op