Erkend installateur (InstallQ)

Splan Projectbureau en Engineering vindt het belangrijk om aantoonbare kwaliteit te kunnen leveren.

Aantoonbare kwaliteit.
Splan Projectbureau en Engineering is door InstallQ de landelijke organisatie die erkenningen mag afgeven gekwalificeerd als Erkend Installateur. Met deze officiële erkenning onderscheiden wij ons van andere installateurs.

Wij zijn o.a. Erkend Installateur op het gebied van:
Elektrotechnisch Installateur (REI) (Regeling erkenning Elektrotechnische Installateurs).

Erkenning betekent o.a. dat de kwaliteit die wij leveren aantoonbaar is. Ook betekent dit dat wij beschikken over de juiste technische diploma’s en dat wij onze vakkennis op peil hebben en houden. Eveneens betekent dit dat wij binnen ons bedrijf aandacht hebben voor kwaliteit en veilig werken. Tevens is er sprake van externe controles binnen ons bedrijf. Daarnaast worden er periodiek technische keuringen verricht van werkzaamheden die door ons zijn opgeleverd. Erkenning komt uiteraard de kwaliteit van onze dienstverlening ten goede. Profiteer nu van de kwaliteit en neem contact met ons op.

Zegelrecht als Erkend Installateur

Ook beschikken wij als Erkend Installateur over het zogeheten Zegelrecht voor groepenkasten. Dit betekent dat wij uw groepenkast kunnen vervangen en daarna mogen voorzien van een officiële zegel.

Zoekt u specialisten op het gebied van elektrotechniek en projectcoördinatie, neem dan contact met Splan Elektrotechniek. Voor ontwerp, uitvoering en oplevering. Alles waar een stroomdraadje aan zit, daar weten wij raad mee.

Erkend installateur (InstallQ)