Elektriciteitsstoring oplossen

Elektriciteitsstoringen zijn er om snel en vakkundig opgelost te worden. Beter nog: voorkom storingen met periodiek onderhoud. Dat is de visie van Splan Elektrotechniek. Wij brengen ons standpunt graag in de praktijk. Maar hebt u vervelend genoeg te maken met een storing? Wij helpen.

Bel ons direct

Service en onderhoud

Wij verzorgen het onderhoud van elektrische installaties in alle soorten gebouwen, zoals scholen, fabrieken en flatgebouwen. Ook kunt u ons inschakelen voor het vervangen van (nood)verlichting. Bijvoorbeeld wanneer u de overstap maakt naar led-lampen. Waar u ons ook voor vraagt, wij zijn altijd snel beschikbaar wanneer u belt en leveren maatwerk en kwaliteit.

Onderhoud loont

Onze auto naar de garage brengen voor een kleine of grote beurt vinden we heel gewoon. De olie wordt ververst en onderdelen bijtijds vervangen. De monteur kijkt alles even na en vertelt ons waar we in de toekomst rekening mee moeten houden. Precies dit doen wij voor elektrische installaties. Door periodiek onderhoud voorkomt u straks veel kosten.

Pak storingen aan voordat ze kunnen optreden. Bezuinig niet op onderhoud. Ook in de elektrotechniek geldt: voorkomen is beter dan genezen. Bovendien zorgt goed onderhoud voor een langere levensduur.

Onderhoud is een investering die geld bespaart. Wij testen en inspecteren alle onderdelen. Storingsgevoelige elementen worden vernieuwd en waar nodig maken wij de installatie schoon. Het geeft een fijn gevoel als wij langs zijn geweest: uw installatie staat er in topconditie bij en kan weer lange tijd mee.

Wij bieden diverse aantrekkelijke onderhoudscontracten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Neem contact op